JSFYZIO & LETY S DANOU

,,No, to mě Honza hlídá, tuhle mě napomínal asi 15x za hodinu, ale už je to lepší."
Js komiks

Dobrý den,

chtěla jsem moc ocenit Vaší práci. V úterý Lety seděla u večeře krásně, nepadala jí dopředu hlava… Nemohla jsem se na to vynadívat… tak jsem jí pochválila. Ona na to: „No, to mě Honza hlídá, tuhle mě napomínal asi 15x za hodinu, ale už je to lepší.“ Já za tím vidím ten Váš apel a spolupráci fyzioterapeuta a cvičitele a moc vám za to děkuju. Pomáhám Lety cvičit dál, ať se jí to zafixuje a stane se z toho návyk.

Pěkný den, Dana P.

Js komiks1

Podobných příběhů máme více 

JS FYZIO & Bára

Příběh Báry, mladé volejbalistky, v JSfyzio začal v září 2022. Báře hrozila operace páteře, kterou samozřejmě podstoupit nechtěla. Bára s maminkou přišly na konzultaci k fyzioterapeutce Janě Slusarčukové, aby zkonzultovaly Bářino dosavadní cvičení a mohly zvážit případně další možnosti terapie.

Přečíst »

JS FYZIO & Klára

Před šesti lety mě začala občas bolet záda a už ani nevím kde a jak, objevila jsem kurz, zdravá záda. Tam jsem poznala Janu, která na mě mrkla zkušeným okem a poslala mě na ortopedii. Zjistili mi mírnou skoliózu, cvičila jsem a pravidelně chodila na fyzioterapii. Tak šel čas, na kurzy jsem chodila každý rok, cvičení mně pomáhalo a bavilo mě.

Přečíst »

CVANCH A CVISECCO

Máme pro vás novinku! Rádi bychom si s vámi zpříjemnili léto, lépe se poznali a strávili nějaké chvíle mimo žíněnku. Proto jsme vymysleli Cvanch a Cvisecco!

Přečíst »

Lucka a její dlouho očekávaný chlapeček

Po dvou neúspěšných těhotenství jsem se zamyslela nad tím, že mi zřejmě tělo vysílá nějaké signály a rozhodla jsem se pro něj něco udělat. Ne že bych zrovna nemohla otěhotnět, ale moje touha byla tak veliká, že se to prostě přestalo dařit.

Přečíst »
Unnamed (kopie)

Lymfatické tejpování

V JSFYZIO využíváme metody, které přinášejí  našim klientům optimální péči. Jednou z nich je i lymfatické tejpování pro podporu lymfatického systému a zlepšení toku lymfy v těle.

Celý článek »