CVANCH A CVISECCO

Máme pro vás novinku! Rádi bychom si s vámi zpříjemnili léto, lépe se poznali a strávili nějaké chvíle mimo žíněnku. Proto jsme vymysleli Cvanch a Cvisecco!
567a3516

CVANCH 15.7.2023

Začátek lekce je v 8:00 a po odcvičení společných 90 minut si všichni uděláme kávu přímo u nás v našich kávovarech a společně si ji na terase na sluníčku vypijeme. Budeme rádi, když donesete na ochutnání nějaké občerstvení, třeba nějakou domácí bábovku :)

Cena Cvanche je 275 Kč/osoba.

Cvičení bude probíhat venku, takže pokud bude špatné počasí, akce se přesune na jiný termín. Děkujeme za pochopení.

Whatsapp image 2022-10-07 at 15.26.24

CVISECCO 25.8.2023

Začátek lekce je v 17:30 a po odcvičení společných 90 minut si všichni nalijeme skleničku Prosecca a společně si ji na terase při západu slunce vypijeme. Budeme rádi, když donesete na ochutnání nějaké občerstvení.

Cena Cvisecca je 300 Kč/osoba.

S sebou si vezměte hlavně dobrou náladu, moc se na vás těšíme!

Přihlašovat se můžete u svého trenéra nebo na info@js-fyzio.cz.

Img_8129

Těhotenství a terapie podle Mojžíšové

Janu Slusarčukovou jsem vyhledala poté, co se mi zhruba 1,5 roku nedařilo otěhotnět a brala jí jako svojí „poslední šanci“ na přirozené otěhotnění. První syn se nám povedl tzv. na první dobrou, tak jsem nepočítala, že by u druhého otěhotnění měl být nějaký problém, i když jsem částečně počítala s tím, že v 36 letech to nebude třeba hned.

Celý článek »
Img-20240401-wa0030b

Jaro je tady: Čas vyrazit na kole, na brusle a s walkingovými holemi!

Slunce konečně vítězí nad mraky, květy se probouzejí ze zimního spánku a my? My vytahujeme z garáže kola, kolečkové brusle a nordic walkingové hole. Proč? Protože počasí venku volá po dobrodružství a my jsme připraveni mu vyhovět. Ale pozor, než vykročíme, pojďme si promluvit o tom, co nám naše oblíbené jarní aktivity přináší a na co bychom neměli zapomenout v kontextu zdravého pohybu.

Celý článek »
Unnamed (kopie)

Lymfatické tejpování

V JSFYZIO využíváme metody, které přinášejí  našim klientům optimální péči. Jednou z nich je i lymfatické tejpování pro podporu lymfatického systému a zlepšení toku lymfy v těle.

Celý článek »