JSFYZIO & IVA

Zpětná vazba od Ivy, která k nám chodí na fyzioterapii a hodlá na sobě pracovat.
Js-komiks-iva2

Dobrý večer, Jani.
Hlášení, které se nevejde do SMS, podávám mailem 😉. Resp. ťukání do telefonu mě neba. A taky si myslím, že víc písmenek, než napsat je mi o.k., nebo je mi k.o., je pro Vás jako zpětná vazba lepší, ne 🙂?

Po fyzio jsem se ubrala dřív do postele, dobře se mi nespalo… Ráno velká bolest víc levého ramene a lopatky, než pravého. Po příjezdu do práce hlava v jednom kolotoči, skoro až hučení v mozku, to se mi ještě nestalo. Prolívala jsem se celý den vodou a čajem.

Během dne bolesti v podstatě obou ramen postupně mizely, ale nevymizely úplně. Únava je velká.

S Maruškou jsme našli termín na lymfatickou masáž 22.11.22.

Pečlivě jsem si pročetla web JSFYZIO, blog, článek v časopise a WAU🤔. Tak nějak mi ale po pročtení všeho přistál pocit, že pro sebe nedělám dost 😔. A že to mé sedavé zaměstnání se snad ani nedá „vykompenzovat“ 😟. Chjo.

Jediné, co ještě můžu udělat je, že od nového roku si zaplatím 10 individuálních lekcí cvíča. Na pravidelné cvičení „nemám sílu“ chodit Jsem celý život v nějakém předepsaném režimu, a to mě nebaví. A taky si budu muset pořídit správné hole na chůzi…

Jinak veliké díky za to, že k Vám chodím a jsem ve Vaší péči – ve všech směrech 🧡.

Iva

JSFYZIO & IVA

Moc děkujeme, že s námi sdílíte svůj život!

Img_8129

Těhotenství a terapie podle Mojžíšové

Janu Slusarčukovou jsem vyhledala poté, co se mi zhruba 1,5 roku nedařilo otěhotnět a brala jí jako svojí „poslední šanci“ na přirozené otěhotnění. První syn se nám povedl tzv. na první dobrou, tak jsem nepočítala, že by u druhého otěhotnění měl být nějaký problém, i když jsem částečně počítala s tím, že v 36 letech to nebude třeba hned.

Celý článek »
Img-20240401-wa0030b

Jaro je tady: Čas vyrazit na kole, na brusle a s walkingovými holemi!

Slunce konečně vítězí nad mraky, květy se probouzejí ze zimního spánku a my? My vytahujeme z garáže kola, kolečkové brusle a nordic walkingové hole. Proč? Protože počasí venku volá po dobrodružství a my jsme připraveni mu vyhovět. Ale pozor, než vykročíme, pojďme si promluvit o tom, co nám naše oblíbené jarní aktivity přináší a na co bychom neměli zapomenout v kontextu zdravého pohybu.

Celý článek »
Unnamed (kopie)

Lymfatické tejpování

V JSFYZIO využíváme metody, které přinášejí  našim klientům optimální péči. Jednou z nich je i lymfatické tejpování pro podporu lymfatického systému a zlepšení toku lymfy v těle.

Celý článek »